top of page

רביולי קלאסי ברוטב רוזה

עודכן: 18 בספט׳ 2019

רוטב עדין, פשוט וטעים מאוד, בהחלט יכולה לומר שזה הרוטב האהוב עליי :-) לכל פסטה, ניוקי וכמובן לרביולי הקלאסי!


*לפני הכל הכי חשוב! הכינו את הרוטב ובעודו ממתין לו, הכניסו את הרביולי למים רותחים מבעבעים מומלחים ישירות מהקפאה והשאירו אותם אל דנטה, 3-4 דקות במים מבעבעים (עד שכולם צפים), העבירו ישירות למחבת עם הרוטב שממתין לו לערבוב קצרצר והגישו מיד

 


 

רכיבים


3-4 שיני שום קצוצות דק/פרוסות

קופסת שימורים עגבניות מקולפות של mutti (מקולפות שלמות! לא מרוסקות!)

1/4 כוס מים

1 כף סילאן טבעי

חופן עלי בזיליקום או 1/2 כפית פסטו (לא חובה)

מלח, פלפל שחור גרוס

שמנת סויה של אלפרו/שמנת קשיו ביתית/קרם קוקוס לאוהבי הטעם הקוקוסי

 

למשקיענים - מומלץ בחום להחליף את 1/4 כוס המים ב - 1/4 בכוס יין לבן או לחילופין להוסיף כף וודקה

 

הכנה


~ לטגן לכמה שניות את השום בשמן זית בנדיבות (ממש עד שמתחיל להתפצפץ, לא יותר מזה)

~ להוסיף את העגבניות ככה שלמות

~ מי שבוחר ביין/וודקה - זה הזמן להוסיף ולתת ערבוב דקה שתיים לפני הוספת שאר הרכיבים

~ להוסיף את שאר הרכיבים פרט לשמנת ולערבב היטב על אש גבוהה, לכסות, להנמיך לאש נמוכה ולבשל כעשר דקות

~ למעוך את העגבניות בתוך הסיר באמצעות מועך פירה או מי שמעוניין ברוטב חלק, מוזמן לטחון בשלב זה באמצעות בלנדר מוט אבל ממש לא הכרחי

~ להוסיף כחצי כוס שמנת כלשהי, לערבב ולהביא לרתיחה קלה מאוד

~ לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך

להוסיף את הרביולי המוכן ישירות מהסיר למחבת, לערבב כדקה ולהגיש

~ להעביר לצלחות, לטפטף קצת פסטו ולגרר מעל אגוז ברזיל/לפזר שקדים טחונים

 

חובה חובה חובה!

1,021 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page