top of page

רביולי מיקס בשמן זית, שום ועשבי תיבול

עודכן: 29 באוק׳ 2018

כשיש רביולי כזה טעים, מי צריך רוטב בכלל? ;-)


רכשתם את מגוון הטעמים שלנו בפעם הראשונה? ההמלצה שלי היא להכין לכם צלחת צבעונית מפנקת וכך בעצם להרגיש את טעמי הרביולי במלוא הדרם!

גנבו לכם מכל אריזה מספר רביולים, ערבבו וקבלו את מתכון הכי קליל שיש בשביל הספתח 👇

 


 

מצרכים


שמן זית

פרוסות שום גסות

פלפל שחור גרוס

מלח

חופן עלי פטרוזיליה/בזיליקום/עשב תיבול אחר שאוהבים

 

הכנה


~ להרתיח סיר מים גדול עם כפית מלח

~ להכין מחבת טובה וגדולה עם שמן הזית ופרוסות השום

~ ברגע שהמים מבעבעים יש להכניס את הרביולי לתוך המים

~ בזמן שהרביולי מסתובבים להם בסיר, יש לטגן קלות את השום עם שמן הזית

(ממש עד שמתפצפץ - להיזהר מחריכה יתרה)

~ ברגע שכל הרביולים צפים, להוסיף את הרביולי המוכן ישירות מן המים באמצעות כף מחוררת גדולה למחבת הלוהטת

~ להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

~ להוסיף את חופן הפטרוזיליה הקצוצה

~ לערבב מספר שניות ולהגיש ישירות לצלחת

 

בתאבון! 😋

11,353 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page